egészséges táplálékiegészítők áruháza, ahol immunerősítő termékeink várják a gyógyulni vágyókat ESÉSEK ISKOLÁJA ÉS A 2 ES DIABETES - Naturicumokkal az egészségünkért www.naturicum.com Naturicumokkal az egészségünkért www.naturicum.com >

ESÉSEK ISKOLÁJA ÉS A 2 ES DIABETES - Naturicumokkal az egészségünkért www.naturicum.com

Nézze meg ÚJ virusellenes és immunerősítő termékeinket!
Tartalomhoz ugrás

Lehet-e összefüggés az Esések Iskolája mozgásprogramjának
a 2-es tipusú cukorbetegség megelőzéséhez, illetve annak kordában tartásában?

A modern orvostudomány mára sokat fejlődve megállapította, hogy a megfelelő mozgásoknak egészségmegóvó és egészségmegtartó szerepe óriási. Azért gondoltam akként írni, hogy a megfelelő mozgásoknak, mert fontosnak tartom, hogy minden mozgás alapjaként megtanuljunk biztonságosan esni ahhoz, hogy más mozgásformákat is megismerhessünk, gyakorolhassunk.
Erre alakult meg világelső ötletként Magyarországon az Esések Iskolája melynek létrehozója Dobrotka Béla Siketlimpiai Érmes Sportszakember judo sportágban. Ötletgazdája és szakmai vezetője is egyben ennek a kiváló programnak. Prevenciós forradalmat hírdetett Magyarországon a baleset megelőzés, testi épség megóvása terén és számos követője van, akik szintén tanítják a biztonságos eséstudást. Nem mindenkinek adja meg a jogositványt erre, mert csak a legjobbakat engedi erre a terültre. Tehát ezzel a mozgásformával is féken tudjuk tartani a 2-es tipusú cukorbetegséget 1 - 1 órás fogalkozás keretein belül. Keressék az Esések Iskoláját - www.esesekiskolaja.hu oldalon.

A 2-es típusú cukorbetegség kezelése
A vércukorszint rendszeres ellenőrzése mellett a betegség egészséges táplálkozással, megfelelő fizikai aktivitással, indokolt esetben gyógyszeres kezeléssel kiegészítve visszaszorítható, illetve megfelelően kordában tartható.


Tehát ne feledkezzen meg a testmozgásról

Testmozgás alatt nemcsak a versenyszerű sportolást értjük!
Az egészséges testsúly elérésében és fenntartásában már olyan egyszerű tevékenységek is segíthetnek, mint például az, ha a beteg lift helyett gyalog megy fel a lépcsőn, rendszeresen 30 perc napi séta már sokat segít. Rendszeres kirándulások eleinte sík terepen, majd családdal, ismerősőkkel a szabadban vállalhatóbb tereptúrákat is tarthatnak.
Milyen mozgásformák a legalkalmasabbak egy adott egyén számára azt össze lehet állítani egy heti testmozgás-programot.

webáruházat müködteti:
Esések Iskolája - Ukemi of School Kft. Copyright© 2021
Alapítva 2009 - Tel.: +36(30)6874347
Email: esesekiskolaja@gmail.com
Tulajdonos: Dobrotka Balázs
Cég székhelye: 7400 Kaposvár
Arany János utca 4 1 lház 3.em 1.ajt
www.naturicumwebshop.hu oldalon minden jog fenntartva!
Vissza a tartalomhoz