egészséges táplálékiegészítők áruháza, ahol immunerősítő termékeink várják a gyógyulni vágyókat Általános Szolgáltatási Feltételek - Naturicumokkal az egészségünkért www.naturicum.com Naturicumokkal az egészségünkért www.naturicum.com >

Általános Szolgáltatási Feltételek - Naturicumokkal az egészségünkért www.naturicum.com

Nézze meg ÚJ virusellenes és immunerősítő termékeinket!
Tartalomhoz ugrás

Általános Szolgáltatási Feltételek

tartalmazza Esések Iskolája Ukemi of School Kft. mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Esések Iskolája Ukemi of School Kft.
A szolgáltató székhelye: 7400 Kaposvár, Arany J. u. 4.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: olimpiqteam@gmail.com
Cégjegyzékszáma:
Adószáma: 22720311-2-14
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Pest Megyei Cégbíróság
Telefonszáma: +36 30 687 43 47
Adatvédelmi nyilvántartási száma: nyilvántartásra nem kötelezett
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai:
Rackhost Zrt.
6722 Szeged, Tisza Lajos körút 41.
Ügyfélszolgálat: +36 1 445 1200
Adószám: 25333572-2-06

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy ellátogatott a NaturicumWebShop.hu online áruházába (Fő tevékenységünk 4773. Gyógyszer-kiskereskedelem).
Információs oldalunkkal részletes segítséget szeretnénk nyújtani Önnek a vásárláshoz, tájékoztatni kívánjuk a szállítási és fizetési lehetőségekről, üzletszabályzatunkról, és az távollevők közötti elektronikus úton kötött szerződés részleteiről. Amennyiben információs oldalainkon nem talált minden kérdésére kielégítő választ, keresse Ügyfélszolgálatunkat és rövid időn belül teljeskörűen tájékoztatjuk Önt 00 36 30 687 4347-es telefonszámot hívva.
Szállítási határidők
A "Készleten, szállítható" jelzésű termékek rendelését 1-2 munkanapon belül átadjuk a GLS nek. Kiszállítást csak Magyarország területén vállalunk.
Minden esetben cégünk nevére kapja a számlát, de az Ön címére érkezik a megrendelt termék. Jeleznie kell, ha saját névre szeretne számlát, mert abban az esetben regisztrációra van szükség, ami egyszeri 30.000 ft-os termékmegrendelés után lehetséges.
A rendelési adatok megadása során kérjük, ügyeljen az e-mail cím pontos megadására, mert erre a címre kerül kiküldésre a rendelés visszaigazolása, kiszállítás esetén a GLS futárszolgálat is a megadott e-mail címre küldi az értesítést.


Átvételi és szállítási lehetőség

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal
15.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás GLS futárszolgálattal: ingyenes!
15.000 Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás: 1524,- Ft

Nyitvatartásunk:

hétfő-péntek: 8:00-17:00
E-mail: vasarlas@naturicumwebshop.hu
Telefon: 0036-30-687-4347  

Fizetési módok

Fizetés az áru átvételekor:
A megrendelt termékek ellenértékét átvételkor, a kézbesítő futárnak kell készpénzben kifizetni. A GLS futárnál átvételkor bankkártyával is fizethet, de ezt előre kell jelezni a megjegyzés rovatban.

Tájékoztatás GLS futárszolgálattal történő szállítás esetén:

Az árurendeléseket, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk 1 munkanapon belül átadjuk a GLS futárszolgálatnak. Azonnal árukészlet hiányában 3-5 munkanapon belül teljesítjük a rendeléseket. A várható szállítási időpontról, ill. a fentiektől eltérő szállítási határidőről e-mailben, vagy telefonon értesítjük.

A szállítás kizárólag munkanapokon, 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része. A második kiszállítási kísérlet eredménytelensége, vagy a korrekciós eljárás sikertelensége esetén a csomag visszaszállításra kerül. Ha a csomag nem kézbesíthető, akkor azt a GLS maximum 5 munkanapig tárolja, ennek lejárta után a csomagokat - külön jelzés nélkül - visszaszállítja az anyacéghez. Átvétel megtagadása, vagy a NaturicumWebShop korrekciós eljárás során adott utasítása alapján a GLS nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaszállítja a feladónak.
A csomag ellenértékét a futárnak kell kifizetni kézbesítéskor. Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomagot ne vegyék át, és haladéktalanul értesítsék Ügyfélszolgálatunkat a történtekről. GLS futárnak kötelező visszavinnie a csomagot anyacégünknek és sérülésmentes újat küldenek.

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés

A 45/2014. Kormány rendelet 15. § alapján a webáruház üzemeltetője köteles gondoskodni arról, hogy a fogyasztó a szerződési nyilatkozatának megtételekor kifejezetten tudomásul vegye, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a nyilatkozat megtétele gomb vagy hasonló funkció aktiválásával jár, a gombot vagy a hasonló funkciót könnyen olvasható módon "fizetési kötelezettséggel járó megrendelés" vagy ennek megfelelő, egyértelműen megfogalmazott felirattal kell ellátni, amely jelzi, hogy a szerződési nyilatkozat megtétele a vállalkozás javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a vállalkozás nem tett eleget e bekezdésben foglalt kötelezettségének, a szerződés semmis. A semmisségre csak a fogyasztó érdekében lehet hivatkozni.

Figyelmeztetés!

A www.naturicumwebshop.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus orvosi lexikonok, orvosi tudományos szakcikkek, orvosi szakkönyvek és orvosi folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
Webáruházunk nem foglalkozik gyógyítással (Fő tevékenységünk 4773. Gyógyszer-kiskereskedelem), ezért amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címkefeliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük, a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!


webáruházat müködteti:
Esések Iskolája - Ukemi of School Kft. Copyright© 2021
Alapítva 2009 - Tel.: +36(30)6874347
Email: esesekiskolaja@gmail.com
Tulajdonos: Dobrotka Balázs
Cég székhelye: 7400 Kaposvár
Arany János utca 4 1 lház 3.em 1.ajt
www.naturicumwebshop.hu oldalon minden jog fenntartva!
Vissza a tartalomhoz