egészséges táplálékiegészítők áruháza, ahol immunerősítő termékeink várják a gyógyulni vágyókat ŐSSEJTTERÁPIA TAPASZTALATOK - Naturicumokkal az egészségünkért www.naturicum.com Naturicumokkal az egészségünkért www.naturicum.com >

ŐSSEJTTERÁPIA TAPASZTALATOK - Naturicumokkal az egészségünkért www.naturicum.com

Nézze meg ÚJ virusellenes és immunerősítő termékeinket!
Tartalomhoz ugrás
PORCKORONG ELVÁLTOZÁS
Az eddig ismert, a panaszt sikeresen megszüntető kezeléseket új módon támogatja az őssejt szaporító kapszula az étrend- kiegészítésben. Ezek az őssejtek lényegében bármely sejttípussá át tudnak alakulni, akár a porcot alkotó sejtekké is válhatnak. Mivel az őssejtek nem idegen szervezetéből származnak, az immunrendszer sem fogja őket kilökni.

Az őssejt szaporító kapszulának a szervezetbe kerülése után már 1-3 órával, a perifériás vérben lévő őssejtek száma legalább 50%-kal növekszik. A vizsgálatok alapján a magasabb őssejtszám, hatékonyabb regenerálódást eredményez.
KEZELHETŐ LEHET A CUKORBETEGSÉG
Napjainkban egyre több embernél diagnosztizálják a hazánkban közel 800 000 embert érintő cukorbetegséget. Az orvosi statisztikák szerint a cukorbaj vagy cukorbetegség – latin nevén diabetes mellitus, népbetegség, amelynek 2 válfaját, az 1-es típusú inzulintól függő és a 2-es típusú inzulintól nem függő válfaját különböztetik meg. Az 1-es típusú gyermek- vagy serdülőkorban lép fel, s ilyenkor a szervezetben kevés az inzulin, vagy egyáltalán nincsen.

Az egyes típusú cukorbetegség úgy alakul ki, hogy a szervezet valami miatt elpusztítja a hasnyálmirigyben található inzulintermelő beta sejteket. Ennek hatására az inzulintermelés leáll. A kettes típusú cukorbetegség esetében a termelés nem áll le, de az inzulin elveszíti a szövetekben a hatékonyságát. Több közlemény jelent már meg, igazolásaként annak, hogy az őssejtek laboratóriumi körülmények között képesek például inzulintermelő szigetsejtekké alakulni. Az őssejt terápiával – a magasabb őssejtszám által- elérhető a cukorbetegség során kialakuló funkcionális hibák regenerációjának hatékonyabbá tétele. A megelőzés, és a már kialakult cukorbetegség kezelése egyaránt fontos!
MEGOLDÁS LEHET AZ ALZHEIMER KÓR ÉS PARKINSON KÓR ESETÉN
Idősödő társadalmunkban egyre nagyobb problémát jelentenek az olyan idegrendszeri megbetegedések, mint a Parkinson-kór, az Alzheimer-kór az idegsejtek fokozatos, lassú vagy egyidejű, gyors pusztulásával járó betegségek. Egyre közelebb kerülünk az agyi betegségek gyógyításához őssejtek útján. Egészen a 90-es évekig érvényes volt az a tudományos tétel, amely szerint a felnőtt idegrendszerben

nincsenek újonnan születő idegsejtek, illetve nincsenek meg a pótlásukhoz szükséges őssejtek. A felnőtt idegi őssejtek felfedezése azonban nagyban hozzájárult a probléma megoldásához. Az őssejt szaporító kapszula segítséget nyújthat abban, hogy az idősödő szervezet is méltó módon láthassa el a mindennapi élet feladatait. Tapasztalatok szerint e két elváltozás tünetei is enyhíthetőek. Az emberi szervezet javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban eltér és az őssejtek száma 5 liter vérben 5 és 25 millió között változik. Minél több őssejt van a vérben, annál könnyebb a szervezetnek saját magát karban tartani. E napjainkban felfedezett jelenség arra mutat, hogy akkor őrizzük meg szervezetünk egészséges állapotát, amikor ezt a legkisebb energiával tehetjük.
SEGÍTSÉGÉVEL KEZELHETŐ LEHET A SZKLERÓZIS MULTIPLEX ÉS KÜLÖNBÖZŐ IDEGRENDSZERI PROBLÉMÁK
A betegség elnevezése a multiplex (többszörös) heges (szklerózis) területektől származik, amelyek a sok demielinizációs (elpusztult velőshüvelyű) foltot érzékeltetik. A szklerózis multiplex idegrendszeri panaszai és tünetei meglehetősen sokrétűek, még az orvosoknak is problémát okoz a kezdeti stádiumban való felismerése.

Az idegszövetben két alapvető sejttípus van az idegsejtek és a támasztósejtek. A velőshüvely fontos szerepet játszik testünkben az elekromos ingerületek továbbításában.

A szklerózis multiplex olyan betegség, amelynek során az axonok körüli velőshüvely-borítás részlegesen elpusztul. Ennek következtében egyre több maradandó tünet alakul ki: pl. látászavar, nystagmus, akadozó beszéd, spasztikus bénulások, érzészavarok, incontinentia, mozgászavarok, stb. Az életminőség javítását elősegítő folyamat az őssejt terápia. Kutatóink több ezer bevizsgált anyag közül a Föld különböző helyeiről választották ki az összetevőket ahhoz, hogy elkészüljön az igazán megfelelő természetes őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula.
MÁJGYULLADÁS
A máj heveny gyulladásával a májsejtek elfajulásával járó megbetegedés, amely különböző kóroki tényezőkre vezethető vissza. Leggyakrabban vírusfertőzés okozza megjelenését. Túlnyomórészt az A-tól az E-ig megjelölésű vírusok fertőznek. Más okból kifolyólag is kialakulhat májgyulladás: akár gyógyszerektől, parazitáktól, illetve az alkohol drasztikus fogyasztása következtében is. Az idült májgyulladás a heveny májgyulladás elhúzódó fajtája. Az őssejtek megoldást nyújthatnak ezen a téren is. Az őssejt szaporító kapszula egy speciális készítmény,

amely a felnőtt őssejtek számát fokozza, szaporítja a szervezetben. A hatóanyag szervezetbe kerülése után 1-3 órával a perifériás vérben lévő őssejtek száma legalább 50%-kal növekszik. A hepatitis „A” vírus széklet, vizelet, ételek, ivóvíz útján terjed, lappangási ideje 15-40 nap. A „B” vírus vér, vérszármazékok, fertőzött eszközök és az egészséges vírushordozók által terjed lappangási ideje több hónap is lehet. A hepatitis „C” testfolyadékok, elsősorban vér útján terjed, lappangási ideje 2-25 hét. A vírus vizsgálata elég bonyolult, mivel a viselkedése megváltozik a testen kívül. A máj az egyik legkönnyebben regenerálódni képes szervünk. A tapasztalatok szerint az őssejt fokozó kapszula segítségével jelentősen enyhíthetőek a hepatitis vírus fertőzések okozta károk.
VISSZANYERHETŐ ILLETVE JAVÍTHATÓ LÁTÁS
Addig nem is foglalkozunk a látás problémával, míg önmagunk meg nem tapasztaljuk, mert akkor döbbenünk rá, milyen hatalmas érték is a külvilág érzékelésének ez a formája. A leggyakrabban a rövidlátás és a távollátás fordul elő. Mindkét esetben a szem hossztengelye eltér a fiziológiástól (rövidebb vagy hosszabb), ezért a retinán életlen kép keletkezik.

Szintén igen gyakori elváltozás a szemlencsén kialakuló homály a szürkehályog, valamint a szem belső nyomásának kóros megemelkedése miatti zöldhályog. Az időben diagnosztizált látásromlás jó eséllyel regenerálható. A köztudatban a szem egészséges működésének minél hosszabb ideig tartó megőrzésére a sárgarépa ismert béta karotin tartalma miatt. Ugyanilyen fontosak még a telítetlen zsírsavak -különösen a vörös szőlőmag olaja, mely antioxidáns is-, az antioxidánsok -C-vitamin, bioflavonoidok, E-vitamin, szelén, cink, stb. Az őssejt szaporító kapszula hatása révén szintén támogathatja a látószerv állapotának javítását.
IZOMSORVADÁS JAVÍTÁSA
Az izomsorvadás a mozgató idegrendszer különböző pontjaira mért behatás útján keletkezik. Általában két főcsoportját különböztetjük meg. Az izomrostok elfajulása csökkenti a teherbíró képességet. Mindennapi tevékenységünk elvégzésében is komoly gondokat okozhat. Ha a bántalom a mozgató pályájának bizonyos központi szakaszát illeti, úgy kiterjedt, de egyszerű sorvadás lép fel, míg ha a bántalom a mozgató pályák környékén jelentkezik elfajulásos sorvadás áll elő. Orvosolható fájdalmas villamos energiával való beavatkozással vagy –a tapasztalatok szerint- rábírhatjuk szervezetünket a regenerálásra az őssejt szaporító kapszula segítségével.
HYPOXIA
A szervek optimális működéséhez többek között oxigénre és energiára van szükség, ám ha nincs ezekből a fontos összetevőkből, a szerv csökkenti működését, vagy fokozott igénybevétel esetén fulladás is felléphet. Különböző helyeken okozhat tüneteket: izomban, vesében, agyban, érzékszervekben, vagy akár a bőrünkön is. Az erek szűkülése következtében kevesebb vér áramlik, így az oxigén is kevesebb, ezáltal csökken a test teherbíró képessége.

Szívinfarktus esetén fellépő oxigénhiány nagyban befolyásolja a szívizom állapotát. Minél nagyobb mértékben pusztul el a szívizom, annál valószínűbb a tartós rokkantság vagy halál bekövetkezése. Ha több őssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamatai nagymértékben megemelkednek, illetve bizonyos szerveink csökkent működőképessége javulhat.

Az OLIMPIQ Stem X Cell őssejtkapszula egy speciális készítmény, amely a felnőtt őssejtek számát fokozza, szaporítja a szervezetben. Segítsünk a testünknek a regenerációban őssejt terápiával!
SZÍVINFARKTUS UTÁN
A szívinfarktus oxigénhiány következtében létrejött szívizompusztulást jelent. A koszorúerekben lerakódott meszes plakkok szűkítik a szív ereit, és az esetek 90%-ában a szűkületben vérrög alakul ki, mely teljes elzáródást okoz. A súlyos szűkület vagy a teljes elzáródás miatt a szívizomsejtek vérellátása kórosan lecsökken. Ha ez a folyamat hosszú ideig tart, a károsodás visszafordíthatatlanná válik, s kialakul a szívinfarktus. A szívinfarktus már nemcsak időskori betegség. Manapság egyre több, korábban jellemzően időskori elváltozásnak tartott betegségről derül ki, hogy egyre fiatalabb életkorban jelentkezik és kialakulásának gyökerei a gyermekkorra nyúlnak vissza. Szívinfarktus során egy hirtelen

akadály képződik valamelyik szívkoszorúérben, és emiatt friss vér és oxigén nélkül maradnak az elzáródás mögötti szövetek. A legújabb kutatások szerint több szövetfajta is képes megújulni: az idegszövet saját és csontvelői őssejtekből, a porc- és csontszövetek kötőszöveti őssejtekből, a sérült máj szintén kötőszöveti őssejtekből áll. Az oxigénhiány következtében elhalnak a szívizom bizonyos területei. Az említett kutatások során szívizomsejteket és vérereket figyeltek meg, ekkor az elhalt szívizomszövet révén megállították az egyébként kóros átalakulás folyamatát, vagyis a sejtek további pusztulását. Az őssejt terápia, az őssejt szaporító kapszula valamint a Flavin7 javíthatja a szívműködést, valamint erősítheti a kamrák falát is, ugyanis a sejtek a sérülés helyére vándorolhatnak, ahol új izomsejtek és vérerek képződését idézhetik elő.
SIKERES MÁJ, SZÍV -ÉS ÉRRENDSZERI KEZELÉSEK
Az újdonság a terápiában az, hogy nem csontvelőből származó őssejteket alkalmaznak, hanem a szervezetet ösztönzik, bírják rá, hogy őssejteket termeljen és a véráramból bármely sejtünket helyettesítse. Az őssejt szaporító kapszula elősegíti a csontvelőben levő őssejtek termelését és az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását. Ha megfelelő mennyiségben tartalmaz szervezetünk őssejtet, biztosak lehetünk abban, hogy szervezetünk nem okozhat meglepetéseket. A máj megbetegedése esetén a legkézenfekvőbb megoldások egyikéhez tartozik az őssejt terápia, mely elősegíti a hiányzó sejtek pótlását.

Szívinfarktus esetén oxigén hiány lép fel a szervezetben, ezáltal sérülést szenvednek a szív izmai is, melynek regenerálódó képességét ösztönzi az őssejtek jelenléte.
Érrendszer
Az emberi testet erek hálózzák be, melyek egészséges állapota létfontosságú a többi szervünk helyes müködésének tekintetében is. Megóvása elengedhetetlen élet minőségünk fentartása érdekében. Ma Magyarországon minden nyolcadik percben meghal egy ember szív -és érrendszeri problémában. Ezért több mint 60%-ban saját táplálkozásunk a felelős. Az egyik legfontosabb érhálózat a szív környékén található melynek regenerálására az őssejt kiválóan alkalmas.
MOZGÁSSZERVI PROBLÉMÁK JAVÍTÁSÁRA
Szerte a világon emberek milliói küzdenek derékfájással. Magyarországon is a lakosság jelentős része már megtapasztalta ezt az igen kellemetlen jelenséget. Egész fiatalon is jelentkezhet, nem csak az idősebb korosztály problémája, mely társulhat nyaki vagy esetenként gerinc fájdalmakkal is. A mozgásszervi problémák kialakulását eddig rendszeres sportolással vagy életmódunk megváltoztatásával tudtuk megelőzni. Most már segítségünkre lehet a természetes őssejt fokozó és védő készítmény az őssejt szaporító kapszula. A mozgásszervi problémák kialakulásához nagyban hozzájárul a rossz tartás, az ülő és fizikai munka egyaránt, a rohanó életmód, sőt még huzat is okozhatja.

A fájdalom akár hetekig is elhúzódhat, és nem vehetjük biztosra végleges elmúlását. Kezelésének elmulasztása esetén tartási problémákra is számíthatunk. Gyakran ki alakulhatnak a tünetek huzamosabb pihenés vagy fekvés következtében. A közérzetünkre és az életminőségünkre is káros hatással van az állandó fájdalom érzete. Testünk megfelelő egészéhez fenn kell tartanunk az egyensúlyt. Amint valami rendellenesen kezd működni, valószínű, hogy hatással lesz más szervünk működésében is, ennek csökkentésében van nagy segítségünkre az őssejt. Bármilyen sejtté képes átalakulni, ez által ki tudja javítani a fellépő problémákat. A hatékony „építkezéshez” nélkülözhetetlen a megfelelő építőanyag. Nem elég csak bevinni a tápanyagot, fel is kell tudni használni, be is kell tudni építeni. Ha időben megtörténik a tünet felismerése, az őssejt terápia segítségével hamarabb megszabadulhatunk a mindennapi elviselhetetlen fájdalmak érzetétől.
Kapcsolódó termékeink
Őssejtterápia - Olimpiq StemXCell
2 komponens:
"A" kapszula - 77-féle antioxidáns komplex (sejtvédő flavonoidok) komponens + Astragalus .
"B" kapszula - őssejtszám növelő komponens (SXC) + NADH.
Az elmúlt 10 évben sikerült olyan készítményt fejlesztenünk, amely képes a csontvelőben lévő felnőtt őssejteket mobilizálni. Regeneráljuk és fiatalítsuk szerveinket őssejtek segítségével!
A keringő őssejtek hatékonyságát és szövetfiatalító képességét olyan természetes anyagok is képesek befolyásolni, melyek a sejtek energia-háztartását optimalizálják (NADH) és a kromoszómáink védelmét biztosítják (Astragalus membranaceus).
Azonnali elérhetőség
27900.00 Ft(A termék ára tartalmazza az ÁFÁ-t tartal.) 30700.00 Ft
Kosárba
Őssejtterápia - Olimpiq StemXCell
2 komponens:
"A" kapszula - 7-féle antioxidáns komplex (sejtvédő flavonoidok) komponens + Quercetin + Apigenin + Luteolin + Kaempferol.
"B" kapszula - őssejtszám növelő komponens (SXC) + NADH.
Immuno - Védekező rendszerünk védelmére szolgáló változat!
Tudományos alapokon nyugvó, speciálisan összeállított és igen széles hatóanyag spetrumú készítmény.
A benne található flavonoidok és egyéb növényi komponensek mennyisége és fajtái a legújabb kutatási eredmények alapján segítik a szervezetünk védekező rendszerét a külső környezeti ártalmak, káros baktériumok, vírusok elleni küzdelemben.
Azonnali elérhetőség
36700.00 Ft(A termék ára tartalmazza az ÁFÁ-t tartal.) 40200.00 Ft
Kosárba
Őssejtterápia - Olimpiq StemXCell
2 komponens:
"A" kapszula - 77-féle antioxidáns komplex (sejtvédő flavonoidok) komponens + Astragalus .
"B" kapszula - őssejtszám növelő komponens (SXC) + NADH.
CC - Agyműködést, memóriát javító változat!
Az elmúlt 10 évben sikerült olyan készítményt fejlesztenünk, amely képes a csontvelőben lévő felnőtt őssejteket mobilizálni. Regeneráljuk és fiatalítsuk szerveinket őssejtek segítségével!
A keringő őssejtek hatékonyságát és szövetfiatalító képességét olyan természetes anyagok is képesek befolyásolni, melyek a sejtek energia-háztartását optimalizálják (NADH) és a kromoszómáink védelmét biztosítják (Astragalus membranaceus).
Azonnali elérhetőség
63800.00 Ft(A termék ára tartalmazza az ÁFÁ-t tartal.) 69100.00 Ft
Kosárba
Őssejtterápia - Olimpiq StemXCell
2 komponens:
"A" kapszula - 7-féle antioxidáns komplex (sejtvédő flavonoidok) komponens + Bokrosgomba + Kínai hernyógomba + AHCC kivonat + Echinacea + Gingko Biloba + Ásványi anyagok + B-vitamin komplex + Myricetin + Hesperidin + Quercetin + Ginseng.
"B" kapszula - őssejtszám növelő komponens (SXC) + NADH.
Immuno - Védekező rendszerünk védelmére szolgáló változat!
Tudományos alapokon nyugvó, speciálisan összeállított és igen széles hatóanyag spetrumú készítmény.
A benne található flavonoidok és egyéb növényi komponensek mennyisége és fajtái a legújabb kutatási eredmények alapján segítik a szervezetünk védekező rendszerét a külső környezeti ártalmak, káros baktériumok, vírusok elleni küzdelemben.
Azonnali elérhetőség
29600.00 Ft(A termék ára tartalmazza az ÁFÁ-t tartal.) 32600.00 Ft
Kosárba
VÉLEMÉNYEK AZOKTÓL, AKIK MÁR HASZNÁLJÁK TERMÉKEINKET!
Boros Anikó
2006 végén éreztem először, hogy zsibbadnak a lábujjaim és hidegek a lábaim. Akkor még nem gondoltam, hogy ezek a jelek egy komoly betegségre utalnak. 2007. decemberében szklerózis multiplexet diagnosztizáltak. Megkezdődött az Interferon kúra. … Emellett elkezdtem szedni az őssejt szaporító és védő kapszulákat.

Dr. Bartha Emília
Fokozatosan elhagytam a gyógyszereimet: vérnyomáscsökkentőt, pajzsmirigyhormont, porckopásra valót, savlekötőt. Mióta az őssejtszaporítót szedem, egyre jobban érzem magam.
László, Budapest
Az elmúlt 20 évben kénytelen voltam megtanulni együtt élni a diabétesszel és beletörődni abba, hogy a cukorbetegség további károsodásokat okoz. Aztán fél évvel ezelőtt az interneten találtam rá az őssejtterápiára. Az orvosom teljesen elzárkózott a készítmény elől, én viszont úgy gondoltam, kipróbálom.
Varga Sándor
Másfél évvel ezelőtt kezdődtek a tünetek: kézremegés, a lábak nem úgy mozdultak, ahogy szerettem volna, az arcmimika is romlani kezdett. A tünetek miatt elmentem orvoshoz, ahol Parkinson kórt diagnosztizáltak, amit úgy közöltek velem, mintha egy egyszerű megfázás lenne. Immár négy hónapja szedem a StemXCell-t, de már az első hét után éreztem magamon a változásokat.
Küldje el kérdését, véleményét!

webáruházat müködteti:
Esések Iskolája - Ukemi of School Kft. Copyright© 2021
Alapítva 2009 - Tel.: +36(30)6874347
Email: esesekiskolaja@gmail.com
Tulajdonos: Dobrotka Balázs
Cég székhelye: 7400 Kaposvár
Arany János utca 4 1 lház 3.em 1.ajt
www.naturicumwebshop.hu oldalon minden jog fenntartva!
Vissza a tartalomhoz