Munkatársaknak felajánlás - Naturicumok webáruháza

00 36 30 687 43 47olimpiqteam@gmail.com

Őssejtvédelem - saját őssejtszaporításFlavonoidok antioxidánsokVírus - gomba és baktériumellenes1-2 es tipusú cukorbetegségreSclerosis multiplexDaganatellenesOmega 3 olimpiqteam@gmail.com+36 30 687 4347

Tartalomhoz ugrás
HOME

Munkatársaknak felajánlás

Tisztelt érdeklődő egy különleges üzleti lehetőséget kínálok fel önnek, ami talán még így nincs.

Felgyorsult a világunk és lépést kell tartanunk vele.
Egy belső webaruházrendszert szeretnék kidolgozni, ehhez szükségesek olyan partnerek, akiknek vannak kapcsolatrendszerük.
Ezen a kapcsolatrendszeren belül maradnak önök velem együtt, ha eldöntik, hogy úgy segítenek másoknak is, ahogy én teszem 20 éve, hogy az anyacég az eladott termékek után fizet jutalékot. Nekünk megvan az a lehetőségünk, hogy nagykereskedlmi rendszeren belül kapjuk és adjuk mindazokat a termékeket, ami az életminőség megtartásában illetve annak visszaszerzésében segíthet.

Nézze meg a felépítési rendszeremet és döntse el, hogy velem szeretne-e dolgozni:

1. Regisztrálni szeretne, akkor az olimpiqteam@gmail.com email címre ír nekem, hogy regisztrációs szándéka van.
2. Regisztrációhoz szükséges 30.000 ft-os egyben történő vásárlás.
3. Megkap az anyacégünktől egy saját regisztrációs számot, ami 6 jegyű amilyen az enyém 331565 (azért írom ki, mert amúgy is ez alá regisztrálódik)
4. Webáruházat akkor adok, ha 10 családi bemutatót tartott velem. Ez nagyon fontos, hogy megismerhesse a készítmények bemutatását, ha hirtelen kap kérdést, arra korrekt módon szükséges válaszolni. Továbbá aki velem dolgozik, szeretem őket teljesen felkészíteni, hogy akár önjáró legyen.
5. Megvannak a bemutatók, akkor megegyezünk, hogy egy saját domain nevet rendel tőlem és egy ahhoz tartozó webáruházat, aminek a költsége 0 forint.
6.

LEHETŐSÉG
Legyen a munkatársam,
segítsünk együtt az embereken.
Hívjon: 00 36 30 6874347
Dobrotka Béla V.I.P. mt.

FLAVIN7
20 ÉVE AZ EMBEREK EGÉSZSÉGÉNEK SZOLGÁLATÁBAN.
ŐSSEJTFOKOZÓ
Növényi alapú őssejtfokozással a saját őssejtjeinket tudjuk 150 - 250%-al felszaporítani a szervezetünk regenerációjának érdekében.
Vissza a tartalomhoz